Hej
Zbieram grupę, myśle max 4 osoby, na Blanka na sierpien/wrzesien, tak jak bedzie wszystkim pasowalo.
Na pewno, przynajmniej jedna z osób powinna znać trasę. Dobrze by było jakby kazdy mial choc podstawowe doswiadczenie w warunkach zimowych.
No i przydałby sie ktos kto ma samochód, choc to można zawsze pożyczyć.
Zapraszam chętnych.
Mont Blanc - sierpien/wrzesien 2019
Moderator: Moderatorzy
Strona 1 z 1
- pasjonata
- Ulubione góry: Himalaje
- Krzysiek0183
- Ulubione góry: Rysy, Zugspitze, Kościelec
Re: Mont Blanc - sierpien/wrzesien 2019
Hej!
Czy masz obraną trasę, plan wejścia, daty?
Pozdrawiam,
Krzysiek
Czy masz obraną trasę, plan wejścia, daty?
Pozdrawiam,
Krzysiek
- kamikal
- Ulubione góry: Tatry
cześć , też jestem zainteresowany . Interesowałyby mnie drogi na mont blanc 3 M lub od strony włoskiej . I jak wyglada sprawa z kosztami transportu ?
-
Janek - Posty: 87
- Ulubione góry: TATRY
pasjonata napisał(a):Zbieram grupę, myśle max 4 osoby, na Blanka na sierpien/wrzesien, tak jak bedzie wszystkim pasowalo.
Na pewno, przynajmniej jedna z osób powinna znać trasę. Dobrze by było jakby kazdy mial choc podstawowe doswiadczenie w warunkach zimowych.
No i przydałby sie ktos kto ma samochód, choc to można zawsze pożyczyć.
- byłaś już tam lub w innych rejonach ?
- ile czasu będzie trwala wyprawa ?
- jakie koszty przewidujesz ?
- jaka trasa podejścia ?
- Julek
Cześć.
16 sierpnia w nocy melduje się w Chamonix. 17 dzień ostatnich przygotowań w sensie zakupy itd. Od 18-ego rano wyjście w góry na 4 dni droga tradycyjna. 23 przed południem muszę zameldować się na lotnisku w Genewie. Jak ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam.
Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku
16 sierpnia w nocy melduje się w Chamonix. 17 dzień ostatnich przygotowań w sensie zakupy itd. Od 18-ego rano wyjście w góry na 4 dni droga tradycyjna. 23 przed południem muszę zameldować się na lotnisku w Genewie. Jak ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam.

-
viking - Posty: 266
- Ulubione góry: Himalaye, Alps
Julek napisał(a):Cześć.
Rozumuje, że masz juz rezerwacje w Tete, ew Gouter, lub na polu namiotowym pod Tete.
- Julek
Tak, mam 2 dni w tete rousse base camp, jeden w gouter i znowu jeden w base camp. Myśle ze będzie dobrze 

- lubosso
Witam. Od 26.08.2019 jestem wolny i chetny na wyjazd w Alpy i próbę wejscia na M. B. Interesuje mnie wejscie od strony Włoch dlatego koniecznie z asekuracją i w towarzystwie przynajmniej 1 osoby. Mam do dyspozycji swoje ciasne auto LPG. Oczywiscie mam przygotowanie fizyczne. Wiek 35lat. Zapraszam do kontaktu.
- KarolS
- Ulubione góry: Wszystkie
Będziemy w alpach miedzy 13 a 22 września. Blanc'a nie planujemy ale jak byście robili wyjścia aklimatyzacyjne to chętnie dołączymy.
- pasjonata
- Ulubione góry: Himalaje
Kurcze, nie dostalem zadnego info o dpowiedziach, choc i tak sprawy zawodowe nie pozwolily mi tego zrobic w tym terminie. Ale na pewno w przyszlym roku, mysle ze w wakacje czerwiec-wrzesien.
Chetnych zapraszam do kontaktu.
Szczegoly na priva.
Pozdrawiam
Chetnych zapraszam do kontaktu.
Szczegoly na priva.
Pozdrawiam
- Julek
Czesc,
Jade ponownie. Piatek 3-go lipca 2020. Bilety juz kupione tak ze termin raczej sztywny.
Pozdro
Jade ponownie. Piatek 3-go lipca 2020. Bilety juz kupione tak ze termin raczej sztywny.
Pozdro
Strona 1 z 1