Sprawdziłem w Google Maps dystans z nowej lokalizacji. Kurdeczka... z Gliwic do Batorowa jest poniżej 200 km. Jak przeżyję jutro wieczorno - nocny dojazd w dobrej formie, to może szarpnę się na powrót szosą? Bo z kondycją po zimiε kiepsko.
Moderator: Moderatorzy
Żaku napisał(a):Buba, zabierzmy odpowiednią ilość płγnów, co by gitarzyście chciało się grać do samego rana, gdyż trzeba pamiętać, że w PTSMie niczego nie zakupimy
W każdym razie, do zobaczenia w Batorowie!
kokonik napisał(a):Przepraszam ze tak na ostatnia chwile ale dopiero wczoraj miałam USG. Dowiedziałam się jak bardzo jest źle z moim kolanem. Załamało mnie to na maksa i zmusiło do rezygnacji ze zlotu;(
Znowu rozpada mi się kolano i nie dam rady się wybrać. Nie wiem czy nawet do kolejnego zlotu uda mi się z tego wyleczyć;(
Mocno żałuje!!! Bardzo się cieszyłam na ta .
Miłego maszerowania!:)
Pozdrawiam
Jak ustalaliśmy w październiku na Wierchomli- jesien w Łupkowie http://www.lupkow.pl/flash.php?lang=PLŻaku napisał(a):spotkamy się za pół roku - tylko gdzie?
Co to się teraz wyprawia na tych zlotach, wstyd i Gomora...Żaku napisał(a):Adam znalazł damską, białą termoaktywną, ma ją u siebie
nianiaogg napisał(a):Zacznę od przywitania się ze wszystkimi, bo to mój pierwszy post na forum : )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość